Özdilek

Siyaset

Ahmet Özen’den Sibel Gönül’e gönderme

Saadet partisi İzmit Belediye Başkan adayı Ahmet Özen Sibel Gönül’e bir gönderme yaptı. “Erbakan yaşasaydı Sibel Gönül'ü aday yapmazdı” ifadelerini kullandı.

4 Mart 2019 Saat: 13:04
Ahmet Özen’de Sibel Gönül’e gönderme
Ahmet Özen’den Sibel Gönül’e gönderme

Ahmet Özen’den Sibel Gönül’e gönderme

Saadet partisi İzmit Belediye Başkan adayı Ahmet ÖzenSibel Gönül’e bir gönderme yaptı. “Erbakan yaşasaydı Sibel Gönül'ü aday yapmazdı” ifadelerini kullandı.

 

“Erbakan yaşasaydı Sibel Gönül'ü aday yapmazdı”

Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan adayı Ahmet Özen son zamanlarda Saadet Partisi'nin yükselişinden rahatsız olanların seçmeni kutuplaştırarak oy devşirmeye çalıştıklarını söyledi

İzmit'te AK Parti'nin Ahmet Özen ile yarışmayı istemediği için farklı algılar oluşturmaya çalıştığını söyleyen Özen, “15 yıldır bu memlekete hizmet edemeyenler hala proje kitapçıklarıyla ortalarda dolaşıyor. 15 yıldır hizmet alamayan seçmenin kendisinden koptuğunu görenler hizmet sunmak yerine hala 'Aman, CHP gelir' algısıyla oy toplamaya çalışıyorlar.

Seçimi kaybetmemek için iki vaatleri var: Birincisi, proje kitapçığı basmak. İkincisi, CHP gelir diye milleti korkutmak. Bir de şimdi çıkmışlar vatan sevdalıları şu ittifakta diyorlar. Camide, pazarda, evde, sokakta birlikte olan insanları şu ittifak, bu ittifak diye bölüyorlar. Camide yan yana safa durduğumuz adamın hangi partiden olduğuna bakıyor muyuz? Pazarda domates alacağımız zaman pazarcıya domatesi mi soruyoruz, yoksa hangi ittifakta olduğunu mu soruyoruz? Bu millet 15 Temmuz'da topyekûn bir şekilde dışarı çıkarken parti ya da oy hesabı mı yaptı? Hepimizin akrabaları içinde sağcısı da, solcusu da varken bir oy için bu milleti vatan sevdalıları ve hainler olarak bölmek istemenin kime faydası olacak, buna bir bakmak lazım" dedi.

“Erbakan yaşarken diyeceğini dedi”

 Bir de son zamanlarda 'Erbakan yaşasaydı..' modasının çıktığını söyleyen Özen "Bugün Erbakan yaşasaydı diyerek bizi olmadık şeylerle itham edenleri Erbakan yaşarken nelerle itham etti, biz çok iyi biliyoruz. 'Hoca bunlara ne derdi' diyenlere Hoca'nın demediği kalmamıştı. Ben burada Hocamızın cümlelerini tek tek sıralamayacağım. Fakat yalnızca şunu söylemek istiyorum: Erbakan yaşasaydı TBMM'de milletvekilliği yaparken İsrail dostluk grubu üyesi olan bir hanımefendiyi bugün getirip İzmit'te belediye başkan adayı yapmazdı. Vekil iken İzmit'e hiçbir faydası olmamış birini gelip yıllar sonra İzmit'e başkan adayı koymazdı. 15 yıldır bu memlekette yaşayan insanlardan, hizmetlerinden ötürü oy isteyemeyenler bugün yaşamayan Erbakan Hocamızın üzerinden oy istemeye kalkmasın" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat