Özdilek

Siyaset

Ahmet Özen, Başkan sadece fen işleri müdürü değildir

Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen mahalle sohbetlerine hız vermeye başladı. Siyasette belediye başkanının görevini hatırlattı. Başkan sadece fen işleri müdürü değildir dedi.

3 Mart 2019 Saat: 09:16
Ahmet Özen, Başkan sadece fen işleri müdürü değildir
Ahmet Özen, Başkan sadece fen işleri müdürü değildir
Ahmet Özen, Başkan sadece fen işleri müdürü değildir
Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen mahalle sohbetlerine hız vermeye başladı.Siyasette belediye başkanının görevini hatırlattı. Başkan sadece fen işleri müdürü değildir dedi.
Haber detayı
Mevcut belediye yönetimi gibi bir anlayışı olmadığını söyleyen Ahmet Özen "Ben bugün ülkemizdeki yerleşik belediye başkanı algısı gibi bir başkanlık yapacaksam o belediye başkanlığı koltuğunu zaten istemiyorum. Belediye başkanlığını sadece bir fen işleri müdürü, çevre ve park müdürü olarak görenler gibi bir başkanlık yapmayacağım. Başkan dediğin sadece bina yapan, imar alanları açan, park yapan memur değildir. Başkan o şehrin tamamından, 350 bin insanından, gencinden, çocuğundan, yaşlısından, tohumundan, ağacından, körfezinden sorumlu olan hizmetkâr demektir. Başkan protokol adamı değil, hizmet adamıdır. Benim başkanlığımda bina ve imar işlerini fen işleri müdürü yapacaktır. Ben yapmayacağım. Belediyeyi ben yönetmeyeceğim, benim kuracağım ekip yönetecek. Ben bu şehrin insanlarıyla, çocuklarıyla, gençleriyle, kadınlarıyla, ihtiyarlarıyla ilgileneceğim" dedi.
 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat