Özdilek

Aşayiş

Afganistan’da gece sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Son dönemde Taliban'ın yoğun saldırılarıyla karşı karşıya kalan Afganistan'da, üç vilayet hariç ülke genelinde gece sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Afganistan İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Taliban'ın şiddetini

25 Temmuz 2021 Saat: 09:05
Afganistan’da gece sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Afganistan’da gece sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Son dönemde Taliban'ın yoğun saldırılarıyla karşı karşıya kalan Afganistan'da, üç vilayet hariç ülke genelinde gece sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Afganistan İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Taliban'ın şiddetini durdurmak ve hareketlerini sınırlamak için ülkenin 31 vilayetinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi" denildi. Söz konusu tedbirin Kabil, Pencşir ve Nengrehar vilayetlerinden uygulanmayacağı kaydedildi.

Bakanlık sözcü yardımcısı Ahmed Ziya, gazetecilere verdiği bir demeçte, sokağa çıkma yasağının 22:00 ile 04:00 saatleri arasında geçerli olacağını söyledi. Tedbirin ne kadar süreyle uygulanacağını belirtmedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat