Özdilek

Güncel

ADEN DENTAL Grup Hıdırellez'i Personeliyle Kutladı

Aden Dental Grup, Aden Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Tandoğan Diş Kliniği çalışanları, Gölbaşı Restoran’da kahvaltıda bir araya gelerek Hıdırellez'i kutladı.

7 Mayıs 2018 Saat: 18:47
ADEN DENTAL Grup Hıdırellezi Personeliyle Kutladı
ADEN DENTAL Grup Hıdırellez'i Personeliyle Kutladı

Kahvaltıda, Aden Dental Grup Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Tandoğan, İşletme Müdürü İlknur Boztaş, Diş Tabibi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Volkan Severcan, Diş Tabibleri Gönül Uluce Okumuş, Kevser Akbaş, Deniz Bozoğlu, Bora Bayrak hazır bulundu. Etkinlik Gölcük Hisareyn'de ki Gölbaşı Resoran'da gerçekleşti. 

Aden Dental Grup Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Tandoğan konuşmasında, katılımcı mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Konuşmasında; ''Baharla beraber umutlarımızda yeşerdi, Hıdırellez'de bu umutlarımıza temenni ve dileklerimize manevi katkı sunmaktadır. Gelenek ve göreneklerimiz bizi bir arada tutan çimento özelliğindedir. Tıpkı ADEN Ailesi gibi, hepiniz bu ailenin bir tuğlasısınız ve bu tuğlaları tutan çimento birlik ve beraberlik inancımız, sağlıklı toplumlar yaratma arzumuzdur. Tekrar hoşgeldiniz'' dedi. 

ADEN Personeli kahvaltının ardından gönüllerince doğada eğlendi. Yoğun iş temposuna bir nebze olsun ara vermek amacıyla da düzenlenen etkinlikte katılımcılar aileleriyle beraber mutlu bir gün geçirdiklerini dile getirdi.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat