Özdilek

Siyaset

Acurman, Kozluk'ta İftar Yaptı, Esnafı Ziyaret Etti

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Anıl Acurman, aday listelerinin açıklanmasının ardından çalışmalarına hız verdi. Acurman, Kozluk'ta vatandaşlarla iftar yaptı, Yenişehir'de de esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

22 Mayıs 2018 Saat: 13:51
Acurman, Kozlukta İftar Yaptı, Esnafı Ziyaret Etti
Acurman, Kozluk'ta İftar Yaptı, Esnafı Ziyaret Etti

Çalışmalar başladı

CHP'de milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından Kocaeli adayları da çalışmalarına hızlı başladı. Aday listesinin genç adaylarından Av. Anıl Acurman da çalışmalarına Kozluk ve Yenişehir mahalleleri ile başladı. Kozluk'ta mahalleli ile iftar yapan Anıl Acurman, sonrasında ise Yenişehir Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretlere; CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Muhip Kanko, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehdi Kaan Günan, Meclis Üyesi Aliye Hale Meriç, İlçe SKM Başkanı Mehmet Baştürk ve ilçe yöneticileri de katıldı.

Büyüdüğü mahallede iftar

Kozluk Mahalle Muhtarı Metin Karabıyık'ın ev sahipliğinde Nurdan Öven Sokak'ta vatandaşlarla iftar yapan Acurman, "Büyüdüğüm mahallede sizlerle aynı sofrada olmak bizleri mutlu etti. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi. Kozluk'taki programın ardından Acurman ve CHP'lilerin diğer durağı ise Yenişehir Mahallesi oldu.Yenişehir Mahalle Temsilcisi Taylan Bingöl ve Tavşantepe Mahalle Temsilcisi Bülent Afacan'ın da eşlik ettiği ziyaretlerde, mahalleli ve esnaf ziyaret edildi. Ziyaretlerde konuşan Acurman, " Bütün amacımız vatandaşlarımızın 25 Haziran sabahına demokratik ve özgür bir Türkiye umutlu bir şekilde uyanmasıdır" dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat