Özdilek

Siyaset

Acurman: "Kentte söz sahibi olmalıyız"

CHP Milletvekili Adayı Av. Anıl Acurman, "Bu kentin tarihi, kentin asli unsuru olan bizler, kentin yönetiminde söz sahibi olmalıyız. Ben de bu göreve bir genç olarak talibim" dedi.

23 Haziran 2018 Saat: 08:57
Acurman: Kentte söz sahibi olmalıyız
Acurman: "Kentte söz sahibi olmalıyız"

Körfez Taşköprülüler Derneği'ni ziyaretinde konuşan CHP Milletvekili Adayı Av. Anıl Acurman, "Bu kentin tarihi, kentin asli unsuru olan bizler, kentin yönetiminde söz sahibi olmalıyız. Ben de bu göreve bir genç olarak talibim" dedi.

Körfez taşköprülüler'e ziyaret

CHP Milletvekili Adayı Av. Anıl Acurman, seçime sayılı günler kala İzmit ve Körfez'de seçim çalışmalarını sürdürdü. İlk olarak Millet İttifakı'nın kent merkezinde düzenlediği yürüyüşe katılan Acurman, söylenen marşlara eşlik etti, vatandaşlara karanfil takdim etti. Bu program sonrasında ise Acurman, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve yönetimi, milletvekili adayı Av. Orkun Utkubaş ile birlikte Körfez Taşköprülüler Derneği Başkanı Ceyhun Atik ile dernek üyelerini ziyaret etti.

"Değerlerimizi korumalıyız"

Atik ve dernek üyeleri tarafından ilgiyle karşılanan Acurman, yerel kültürlerini korumak adına Atik ile fikir alışverişinde bulundu. Acurman, "Bu kentin değerlerini korumak bizim görevimizdir. Üstümüze ne düşüyorsa da yapacağız. Bu kentin tarihi, kentin asli unsuru olan bizler, kentin yönetiminde de söz sahibi olmalıyız. Ben de bu göreve bir genç olarak talibim. Sizleri dinlemek, sizlerin sesi olmak için elimiz geleni yapacağım" dedi. Akşam geç saatlere kadar da çalışmasını sürdüren Acurman, İzmit'e bağlı Bağlıca ve Taştepe köylerini ziyaret etti.

Etiketler: Anıl Acurman,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat