Özdilek

Kültür/Sanat

Açık havada Yalın romantizmi

Şarkıları ve besteleriyle Türk popunun en başarılı isimleri arasında yer alan Yalın, geçtiğimiz akşam Kerki ve Solfej işbirliğiyle gerçekleşen Most – Uniq Açıkhava Konserleri kapsamında muhteşem bir konser verdi.

10 Eylül 2018 Saat: 00:38
Açık havada Yalın romantizmi
Açık havada Yalın romantizmi

Yaklaşık iki bin kişinin hazır bulunduğu etkinlikte tam anlamıyla Yalın romantizmi yaşandı.

 Repertuvarı ile olduğu kadar sahne enerjisiyle de oldukça dikkat çekici bir performansa imza atan başarılı sanatçı duygusal şarkıları ile konser alanında romantik rüzgarlar estirdi. Konserinin ikinci bölümünde ritmi ''Bu kadar duygusallık yeter, şimdi herkes ayağa kalkıp dansları ile bize eşlik etsin lütfen'' sözleri ile değiştirerek coşkulu kalabalığı ateşleyen Yalın, yaptığı esprilerle de yüzleri güldürmeyi başardı. 2007 yılında kız arkadaşı dolayısıyla az kalsın Amerika'da tutuklanacağını söyleyen Yalın, ''yaklaşık yarım saatlik bir uğraşın ardından polisleri ikna etmeyi başardım. Siz siz olun sevgiliniz size gecenin bir yarısı ''ilişkimizin sonu ne olacak?'' diye sorarsa asla karamsar cümleler kurmayın.'' diyerek hayranlarını tebessüm ettirdi.

 Konserinin sonunda seyircilerin alkışlar eşliğinde tekrar sahneye davet edilen başarılı sanatçı, müzikseverlerin bu isteğine kayıtsız kalmadı. Tezahüratlar eşliğinde döndüğü sahnesinde konseri yarım saat daha uzatan Yalın, ''Vaktimiz olsa da sabaha kadar şarkılar söyleyip eğlensek, ancak bu gecelik bu kadar demek zorundayız. Bir sonraki buluşmamıza kadar lütfen kendinize çok ama çok iyi bakın.'' diyerek performansını alkışlar arasında noktaladı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat