Özdilek

Aşayiş

Abla kardeş Sobadan zehirlendi

İzmit Belediyesi Zabita Amirliginden emekli İbrahim Teliz ve ablası Şükriye Malkoç soba zehilenmesinden vefat etti.

25 Mart 2018 Saat: 13:27
Abla kardeş Sobadan zehirlendi
Abla kardeş Sobadan zehirlendi

İzmit İlçesi  Turgut Mahallesi Demirağ Sokak üzeri No:15 adresinde yaşanan olayda , evde tek başına yaşadığı için akrabalarının çoğu zaman yanında kaldığı,  Şükriye Malkoç(79)’un yanına  önceki akşam  kardeşi olan evli ve 3 çocuk babası  İzmit Belediyesi Zabıta Amirliğinden emekli  İbrahim Teliz(71) geldi.  Kızı hastanede, eşide kızının yanında olduğu için Teliz, eve gitmeyerek kardeşinin yanında kaldı. Hava soğuk olduğundan sobayı yakatrak uykuya dalan kardeşler bir daha uyanmadı. Sabah saatlerinde Şükriye  Malkoç’un evinin hemen yanında oturan akrabaları, kendilerini kahvaltıya çağırmak için kapıyı çaldı. Ancak  kapıyı açan olmayınca şüphelenen akrabaları banyo içeri girdi.   İçeriye giren akrabaları her iki kardeşi  yataklarında hareketsiz yatar bir halde buldu.,İçeriden gelen karbonmonoksit  kokusunu alan yakınları hemen  112 ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Şükriye Malkoç ile   İbrahim Teliz’in öldüğünü tespit etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunuldu.  Yapılan İncelemeler sonrasın   kardeşlerin cenazesi, adli işlemler için alınarak  Kocaeli Devlet hastanesi Morguna kaldırıldı. Kardeşlerin cenazelerinin(bugün)   Pazartesi günü Turgut Camiinde kılınacak  öğle namazı sonrası Teliz’in cenazesinin Bağçeşme Mezarlığında,  Ablası Malkoç’un cenazesinin ise  Kent Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.  Öte yandan  aynı evde daha önce iki kezde soba zehirlenmesi yaşandığı ve ucuz atlatıldığı ileri sürüldü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat