Özdilek

Ekonomi

84 Bin 800 Euro Bozdurdular

Tükiye’ye karşı başlatılan ekonomik savaş üzerine, Başkan Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara ellerindeki Dolar ve Euro’ları bozdurmalarını istedi. Yapılan çağırıya Kocaeli’nden de örnek olacak bir destek geldi.

13 Ağustos 2018 Saat: 16:26
84 Bin 800 Euro Bozdurdular
84 Bin 800 Euro Bozdurdular

Almanya’da yaşayan  10 kişilik gürbetçi gurup,  kendi aralarında  topladıkları 84 bin 800 Euro  dövizi  getirerek,  Ekonomik savaşta ülkemize destek amaçlı olarak bozdurdu.Almanya’nın Berlin  kentinde yaşayan  ve  Türkiye’de Körfez İlçesinde ikamet eden  Ramazan Akıncı,    Berlin’den gelen ve İstanbul’da ikamet eden arkadaşı  Tolga Sarman ile  İzmit’e gelerek 84 b,in 800 Euro dövizi bozdurdu.  Akıncı, paraları Türk Parasına çevirip hesaplarına yatırdıktan sonra “ Ülkemize karşı açılan savaşı gördük. Reisimizin yaptığı konuşmalarda  dövizleri bozdurun  çağırısını duyunca,  Berlin’de yaşayan arkadaşlarımız ile biraraya geldik.   10 kişi 84 bin 800 Euro parayı  topladık.  Ardından sırf bu işlem için Almanya’dan gelerek   parayı türk parasına çevirdik. İşlemin bir miktarı döviz hesabından bir miktarı ise beraberimizde getirdiğimiz  para ile yapıldı.  Parayı Türk Lirasına çevirerek hesaplarımıza yatırdık.   Bu hareketi bütün gürbetçilerimize örnek olması amacıyla yaptık. İnşallah bire daha geleceğiz. Ülkemizin ve liderimizin yanındayız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat