Özdilek

Güncel

5 ev yıkılma tehlikesi ile karşı karsıya kaldı

özel bir firma tarafından yapımı devam eden bir inşaatın yanında gerçekleştirilen kazı çalışmaları sırasında, yolun bir bölümü büyük bir gürültüyle çöktü.

27 Mayıs 2018 Saat: 13:36
5 ev yıkılma tehlikesi ile karşı karsıya kaldı
5 ev yıkılma tehlikesi ile karşı karsıya kaldı

İzmit Bekirdere Mahallesi Başaran Caddesi üzerinde,özel bir firma tarafından yapımı  devam eden bir inşaatın  yanında gerçekleştirilen  kazı çalışmaları sırasında, yolun bir bölümü büyük   bir gürültüyle çöktü. Olay nedeniyle 5 ev yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.  Evlerde yaşayan aileler, tedbir olarak  evlerinden  çıkartıldı. Ev sahipleri   yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi için, çökmeye  neden olduğunu düşündükleri  inşaatın müteahidi ile görüşmek istedi.  Ancak karşılarında muhatap bulamadı. Mağdur vatandaşlardan Muzaffer Yis, “Burada eski bir ev vardı. Kentsel dönüşüm diye yeni bir bina yapacağız dediler. Yeni bina yapacağız derken yoldan çaldılar. Yağmurun da yağması ile birlikte yavaş yavaş yol çökmeye başladı. Yarım metre daha fazla gideceğim diye 5 tane aileyi mağdur ettiler. Evler yıkıldı yıkılacak. Biz bu mağduriyetin giderilmesini istiyoruz. Ramazan ayında 5 aile olarak dışarıda kaldık. Bu mağduriyetimizi kim karşılayacak. Kim bizlere  yardım edecek bize. Kimisi arkadaşında, kimisi komşusunda, kimisi de akrabalarında kalıyor. 5 aileyi mağdur ettiler” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat