Özdilek

Ekonomi

480 esnafa 1.000’er liralık ödeme

Körfez Belediyesi tarafından ilçede bulunan 480 esnafa yönelik 1.000’er liralık ayni destek yardımları, teslim edilmeye başlandı. Başkan Söğüt, “Bu zor günleri birlikte aşacağız” dedi

16 Aralık 2020 Saat: 00:51
480 esnafa 1.000’er liralık ödeme
480 esnafa 1.000’er liralık ödeme

480 esnafa 1.000’er liralık ödeme

Körfez Belediyesi tarafından ilçede bulunan 480 esnafa yönelik 1.000’er liralık ayni destek yardımları, teslim edilmeye başlandı. Aralık ayı meclis toplantısında meclisteki tüm siyasi partilerin ortak kararı ile esnafa ayni yardımda bulunulması kararlaştırılmış, Esnaf ve Ticaret Odası ile görüşmeler yapılmıştı. Bugün Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından esnaflara 1.000’er liralık yardım çekleri teslim edilmeye başlandı.

 

Biraz olsun can suy olacak

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’de yardım kartlarını teslim almaya gelen esnaflarla sohbet etti. “Zor bir süreçten geçiyoruz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Tabi bizimkisi biraz olsun bu zor süreçte sizlere can suyu olması temennisi. Büyükşehir Belediyemiz ve hükümetimiz de destek paketlerini açıkladı. Süreci birlikte atlatacağız.

 

Her zaman yanınızdayız

Bizler Körfez Belediyesi olarak bu zor günlerde sizlerin yanınızdayız. Hep beraber aşacağız. Bu kötü günleri geride bırakıp güzel günlerde tekrar hep beraber çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Esnafa teslim edilen 1.000’er liralık yardım kartları, yine ilçede bulunan esnaflarda geçerli olacak. Başkan Söğüt, “Körfezli esnafımız kazanacak” dedi.

 

Elden teslim ediliyor

480 esnafa yapılacak olan 1.000’er liralık ayni yardım kartlarının teslimi Körfez Belediyesi hizmet binası içerisindeki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde elden teslim edilecek. Kartlarını alan esnaflarımız, ilçe sınırları içerisinde bulunan market gibi alışveriş alanlarında yardım kartlarını kullanabilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat