Özdilek

Güncel

41 kadına İzmit Turu

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen ’41 Gönüle Dokunmak’ isimli proje kapsamında İzmit’in farklı mahallelerinde ikamet eden 41 yaşlıyla İzmit turu yapıldı.

30 Mart 2018 Saat: 10:52
41 kadına İzmit Turu
41 kadına İzmit Turu

Yaşlılar haftası kapsamında İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı önderliğinde gerçekleştirilen programda, İzmit’in farklı mahalle ve köylerinde ikamet eden yaşlılar keyifli bir gün geçirdi. Program kapsamında her bir yaşlı evlerinden alındı ve tüm gün boyunca İzmit’in tarihi bölgelerini gezdi. Tarih Koridoru’nu yerinde gezen yaşlılar, büyük memnuniyet yaşadı.

Bir gün boyunca İlçe Kadın Kolları yöneticileriyle birlikte keyifli bir gün geçiren yaşlılar, günün sonunda Saatçi Ali Efendi Konağı’nda bir araya geldi. İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ın da yer aldığı programda oldukça keyifli anlar yaşandı. Rehberler eşliğinde İzmit’in tarihi yerleri hakkında bilgi alan büyükler, program için İzmit İlçe Kadın Kolları Betül Yazıcı ve ekibine teşekkür etti. Büyükler aynı zamanda İzmit’in tarihini gün yüzüne çıkaran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a da teşekkür etti.

Programla ilgili konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, “Ömrümüzün her evresinde sevgiye, saygıya ve insanca yaşama hakkına sahibiz. Ne mutlu ki, bizler millet olarak saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen bilakis onların varlıklarından mutluluk duyan onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir geleneğe mensubuz. Tecrübelerinden istifade ettiğimiz kıymetli bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimiz için düzenlediğimiz program ile bir nebze de olsa yüzlerini güldürmek istedik. Her zaman onların yanında ve destekçileri olacağız” dedi.

İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz da, “Dün ile bugün arasında köprü kuran en değerli varlıklarımızın bir gün değil her gün yanlarında olmalıyız. Unutmamalıyız ki kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse yaşlılarımız da bizim için o kadar önemlidir. Onların tecrübeleri, birikimleri her zaman yararlanmamız gereken bugünümüze ve geleceğe ışık tutan kaynaklardır. Allah her birine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. İlçe Kadın Kollarımızı da bu anlamlı programları için tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat