Özdilek

Güncel

41 Burda AVM 5 yaşında

41 Burda Alışveriş Merkezi, 5 yaşına girdi. Geçtiğimiz 5 yılda bölgeyi sayısız etkinlikle buluşturan 41 Burda, şehrin yaşam ve buluşma merkezi olarak ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor.

21 Ocak 2021 Saat: 20:45
41 Burda AVM 5 yaşında
41 Burda AVM 5 yaşında

41 Burda AVM 5 yaşında

Açıldığı günden itibaren Kocaeli’nin çekim noktası haline gelen 41 Burda Alışveriş Merkezi, 5 yaşına girdi. Geçtiğimiz 5 yılda bölgeyi sayısız etkinlikle buluşturan 41 Burda, şehrin yaşam ve buluşma merkezi olarak ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor.

Esas Gayrimenkul tarafından 2016 yılında hayata geçirilerek kapılarını açan 41 Burda Alışveriş Merkezi, unutulmaz organizasyonlarla geçen 5 yılın ardından şehrin yaşam ve buluşma merkezi olarak öne çıkmaya devam ediyor. 41 Burda, 5 yıl boyunca düzenlediği eğlenceli ve kültürel etkinliklerle yoğun ziyaretçi trafiğine sahne olurken, benzersiz atmosferi ve sunduğu olanaklarla şehrin alışveriş hayatına da farklı bir bakış açısı kazandırdı.

 

Sektördeki değişim ve dönüşüme öncülük eden 41 Burda, ziyaretçilerine gerek mağaza karması, gerekse de mimari bütünlüğüyle çağdaş bir deneyim sunmaya devam ediyor. 41 Burda, gelişen şehre daha geniş çerçevede hizmet verme amacıyla önümüzdeki dönemde de ziyaretçilerini yenilik ve markalarla buluşturmaya devam edecek.

 

Yeni nesil AVM anlayışı

 

Anadolu Ateşi Dans Okulu’nun Kocaeli’deki tek şubesine 41 Burda ev sahipliği yapıyor. Çeşitli atölyelerin gerçekleştirildiği, sanatın en keyifli halini sunan Masterpiece, her çeşit müzik enstrümanının bulunabildiği, çocukların müzik ve dans eğitimi alabildiği “Müzik Reyonu”, 41 Burda’yı Kocaeli ve bölge halkı için vazgeçilmez yapıyor. Mağaza karması, çarpıcı mimarisi, havuzu, bowling ve sinema salonlarıyla 41 Burda, bölgede hem alışverişin hem sosyal yaşamın standartları belirliyor. Modern yaşama uygun olarak tasarlanan 41 Burda, açık alanlarında nefes alınan, kapalı alanlarında ise gün ışığından maksimum ölçüde faydalanılan yeni nesil bir alışveriş merkezi olarak dikkati çekiyor.

 

Ziyaretçilerine özel deneyimler yaşatan 41 Burda, aldığı üst düzey hijyen önlemleriyle alışverişin de en güvenli halini sunuyor

 

41 Burda’nın Covid-19’a karşı aldığı özel önlemler ve hijyen uygulamaları, alan taraması, malzeme seçimi, dezenfeksiyon ve işlem kalitesi olmak üzere dört adımdan oluşuyor. Uygulama kapsamında temizlik yapılacak alanın genel taraması gerçekleştiriliyor, Covid-19 virüsüne karşı kanıtlanmış ürünlerle insan elinin uzanamadığı yerler dahi dezenfekte ediliyor, dezenfeksiyon ve temizlik kalite kontrolü yapılıyor.

41 Burda ziyaretçileri, hem internet sitesinden hem de AVM içerisine yerleştirilmiş olan QR kodlar aracılığıyla ilgili alanın hijyen durumunu anlık olarak takip edebiliyor.

Toplumsal faydayı gözeten her türlü iyilik hareketi 41 Burda’da

“İyilik Burda” diyen 41 Burda AVM, lokal üretimi destekliyor ve lokal girişimlere yer veriyor. Sağlık İl Müdürlüğü ile ortak çalışma yaparak maske ve tulum bağışında bulunan 41 Burda AVM, sokak hayvanları için ise İzmit Belediyesi işbirliği ile mama istasyonları kurup, hayvanlar için mama temin ediyor.

41 Burda, 59 bin m2'lik kiralanabilir alanı, toplamda 145 adet mağazası, 2.400 araç kapasiteli kapalı / açık otoparkı ile alışverişin kapsamlı halini ziyaretçilerine sunuyor. 25 adet cafe-restoranın, 1.250 koltuk kapasiteli 10 sinema salonunun, 1.500 m2'lik spor alanının ve 2.450 m2'lik çocuk eğlence alanının yer aldığı 41 Burda, modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat