Özdilek

Güncel

33 yavru hayvan sahiplendirildi

Körfez Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sadece 2020 yılında 33 yavru hayvan sahiplendirildi. Aşıları da Körfez Belediyesi veterinerleri tarafından yapıldı

27 Ağustos 2020 Saat: 12:53
33 yavru hayvan sahiplendirildi
33 yavru hayvan sahiplendirildi

33 yavru hayvan sahiplendirildi

Körfez Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde Sokak hayvanlarının bakım ve tedavisi dışında sahiplendirme de yapılıyor. 2019 yılında açılışı gerçekleştirilen merkezde, bugüne kadar 571 hasta sokak hayvanı tedavi edilirken, 93 kısırlaştırma ameliyatı gerçekleştirildi.

 

Tedavileri yapılıyor

2019’dan bu yana toplam 42 hayvanın sahiplendirildiği merkezde, bu rakamın 33’ü 2020 yılında gerçekleştirildi. Görevli veteriner hekimler, sahiplendirilen hayvanların bu süreçten sonraki aşıları ve kısırlaştırma işlemlerinin de kendileri tarafından gerçekleştirildiğini belirtti.

 

Beslenme noktaları

Körfez’de sokak hayvanları için hayata geçirilen bakım merkezi dışında ilçe genelinde yem noktaları da oluşturuldu. Kent genelinde oluşturulan 41 adet beslenme noktası ile onların aç ve susuz kalmaması için sürekli olarak mama desteği sağlanıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat