Özdilek

Güncel

3. Yıl Coşkusu İrem Derici ile 41 Burda’da

41 Burda AVM 3. yaşını birbirinden özel etkinliklerle kutluyor…

17 Ocak 2019 Saat: 20:05
3. Yıl Coşkusu İrem Derici ile 41 Burda’da
3. Yıl Coşkusu İrem Derici ile 41 Burda’da

Kocaelilileri ilklerle buluşturarak, özel deneyimler yaşatan 41 Burda AVM, birbirinden keyifli etkinliklerle 3. yaşını kutluyor. 41 Burda AVM, sevilen şarkıcı İrem Derici konseriyle ziyaretçilerine müzik dolu anlar yaşatırken, 3. yıla özel hazırladığı fırsatlarla da ziyaretçilerine sürprizlerle dolu bir gün sunacak.

Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen, Kocaelililere alışverişin tadını doyasıya yaşatan 41 Burda AVM, ziyaretçilerine 3. yıl coşkusunu yaşatmaya hazırlanıyor.  İrem Derici konseri ve kampanya programıyla yeni yaşını kutlayacak olan 41 Burda AVM, ziyaretçilerine unutulmaz bir yıldönümü yaşatacak.

21 Ocak Pazartesi saat 19.00’da ziyaretçilerini ünlü sanatçı İrem Derici konseri ile buluşturacak olan 41 Burda AVM, 3. yılına özel kampanyası ile gün içinde tek seferde 150 TL’lik alışveriş yapan ilk 1000 ziyaretçisine 50 TL değerinde Param Classic kart hediye edecek. 41 Burda AVM, birbirinden eğlenceli ve sürpriz dolu etkinliklerle ziyaretçileri ile 3. yaşını coşkuyla kutlayacak.

 

  1. renkli havai fişek gösterisi ve 14.30’da İzmit yürüyüş yolunda, 16.00 – 17.30 saatlerinde AVM’ de gerçekleştireceği sirk korteji gösterileri ile ziyaretçilerini karşılayacak.

 

41 Burda AVM, müzik ve keyif dolu programının yanı sıra sadece 21 Ocak’a özel pek çok eğlenceli sürprize ortak olmak isteyen tüm Kocaelilileri 3. yıl kutlamalarına davet ediyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat