Özdilek

Eğitim

3. MÜZİKTERAPİ Eğitimi Bağcılar'da Başlıyor

Müzikterapi uygulaması kursu Sağlık Bakanlığı onaylı olarak düzenlenmekte olup katılım bilgileri şu şekildedir.

11 Eylül 2018 Saat: 15:55
3. MÜZİKTERAPİ Eğitimi Bağcılarda Başlıyor
3. MÜZİKTERAPİ Eğitimi Bağcılar'da Başlıyor

Bu programa katılım için tabip, sağlık meslek mensubu veya müzik alanı lisans mezunu olma şartı vardır. Program ekte sunulmuştur. Programa talep formu doldurmadan önce mutlaka “Sıkça Sorulan Sorular” bölümünü okuyunuz. Talep formu dolduranlar bu şartları ve öğrenci sorumluluklarını kabul etmiş sayılır.

Meslek alanının Tabip ve uzman tabip, Diş tabibi ve uzman diş tabibi, Eczacı, Ebe, Hemşire, Klinik psikolog, Fizyoterapist, Fizyoterapi teknikeri, Odyolog, Odyometri teknikeri, Diyetisyen, Dil ve konuşma terapisti, Podolog, Sağlık fizikçisi, Radyoterapi teknikeri, Anestezi teknisyeni/teknikeri, Tıbbi laboratuvar teknisyeni, Tıbbi laboratuvar ve patoloji teknikeri, Tıbbi görüntüleme teknisyeni/teknikeri, Ağız ve diş sağlığı teknikeri, Diş protezi teknikeri, Tıbbi protez ve ortez teknisyeni/teknikeri, Ameliyathane teknikeri, Adli tıp teknikeri, Diyaliz teknikeri, Perfüzyonist, Eczane teknikeri, İş ve uğraşı terapisti (Ergoterapist), İş ve uğraşı teknikeri (Ergoterapi teknikeri), Elektronörofizyoloji teknikeri, Mamografi teknikeri, Optisyen, Acil tıp teknikeri, Acil tıp teknisyeni, Hemşire yardımcısı, Ebe yardımcısı, Sağlık bakım teknisyeni, müzik öğretmeni, devlet konservatuarı vb şeklinde doldurulması gerekmektedir.

EĞİTİM TAKVİMİ

6-7 Ekim 2018 tarihindeki açılış dersi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesinde başlayacaktır.

EĞİTİM ÜCRETİ

Sağlık Meslek Mensupları için eğitim ücreti: 6.600TL
Eğitim kayıt, ölçme ve değerlendirme ile ilave materyaller bedeli olan 600TL ile birlikte toplam 6.600TL`nin kayıt yaptırmış olanlara bildirilecek hesap bilgilerine yatırılması gerekmektedir. Ödemeler bir defada yapılabileceği gibi kayıt, ölçme ve değerlendirme ile ilave materyaller bedeli olan 600TL kurs öncesinde yapılmak ve 6.000TL toplam ödeme kurs bitiş tarihinden önce tamamlanmak kaydı ile kurs süresi boyunca taksitlendirilebilecektir.

Müzik Meslek Mensupları için eğitim ücreti: 6.000TL
Eğitim kayıt, ölçme ve değerlendirme ile ilave materyaller bedeli olan 600TL ile birlikte toplam 6.000TL`nin kayıt yaptırmış olanlara bildirilecek hesap bilgilerine yatırılması gerekmektedir. Ödemeler bir defada yapılabileceği gibi kayıt, ölçme ve değerlendirme ile ilave materyaller bedeli olan 600TL kurs öncesinde yapılmak ve 5.400TL toplam ödeme kurs bitiş tarihinden önce tamamlanmak kaydı ile kurs süresi boyunca taksitlendirilebilecektir.

ANKARA Kurs Yeri (ANKARA İÇİN ÖN TALEP TOPLANMAKTADIR): Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (belirli tarihlerde katılımcılara önceden bilgi vermek kaydı ile kurs yerinde değişiklik yapılabilir.)

İSTANBUL Kurs Yeri: Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi (belirli tarihlerde katılımcılara önceden bilgi vermek kaydı ile kurs yerinde değişiklik yapılabilir.)

Yayına Hazırlayan: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat