Özdilek

Kültür/Sanat

27 Mart Dünya Tiyatro Günü Kutlandı

“27 Mart Dünya Tiyatro günü” Özel Kocaeli Güneş İlkokulu öğrencilerine “Saygı Sizden Sevgi Bizden” adlı oyunu oynayarak kutlamamızı gerçekleştirdik.

27 Mart 2019 Saat: 17:14
27 Mart Dünya Tiyatro Günü Kutlandı
27 Mart Dünya Tiyatro Günü Kutlandı

27 Mart Dünya Tiyatro Günü Kutlandı

 

            Bi dolu etkinlik! Bi dolu Sanat! Bi dolu Tiyatro…

            “27 Mart Dünya Tiyatro günü”  Özel Kocaeli Güneş İlkokulu öğrencilerine “Saygı Sizden Sevgi Bizden” adlı oyunu oynayarak kutlamamızı gerçekleştirdik. Öğrencilere görgü ve nezaket kurallarının anlatıldığı oyunumuzun öncesinde Prof. Dr. Hülya Nutku’nun kaleme aldığı Ulusal bildiri okundu.

            Dünya Performans Haftası olarak kabul edilen “20 Mart Dünya Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu günü” ve “21 Mart Dünya Kukla Tiyatrosu günü”nde çocuklar, gençler ve yetişkinler yapılan etkinlikler ve atölyeler ile sanat dolu bir hafta geçirdiler. Kocaeli Bölge Tiyatrosu Tiyatro okulu öğrencilerimiz “Dünya Çocuklara Kalsın”, “Cumhuriyet Çocukları”, “BİRİNCİ VAZİFEM!..”, “SAHNEM DÜNYAM” temalı performanslarını gerçekleştirdiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat