Özdilek

Turizm

23 Mart'ta Midyat’ta ‘Midaş Kumda Kahve’’nin açılışı var...

Geçtiğimiz haftalarda haberini yaptığım ve değerli iş insanı Metin Şahin’e ait olan ‘Midaş Kumda Kahve’ özgün lezzet ve hizmetleriyle Midyat’ta yeni bir sayfa açtı.

17 Mart 2017 Saat: 01:43
23 Martta Midyat’ta ‘Midaş Kumda Kahve’’nin açılışı var...
23 Mart'ta Midyat’ta ‘Midaş Kumda Kahve’’nin açılışı var...

Resmi açılışı 23 Mart Perşembe günü gerçekleşecek olan kafenin açılışına Türkiye’nin dört bir yanından davetliler katılacak. Sade ve şık bir açılış yapacak olan Metin Şahin; ‘’Midyat halkı ve çevre halkımız en iyi hizmetlere layıktır. Ben süpermarket işletiyorum ve inşaat sektöründeyim. İstedim ki şık ve kaliteli servis ve mönüye sahip bir kafe açayım. Hem Midyat halkı hem ben ve ailem nezih ve temiz bir ortamda zaman geçirsinler, keyif alsınlar’’ diye söyledi.

Oldukça büyük bir alana sahip kafe, iki kattan oluşmaktadır. Üst katta vip toplantı ve davetler için özel bir alan mevcut. Şık koltuk takımlarıyla döşenmiş olan kat sohbetinizi yapıp, keyifli zamanlar geçireceğiniz ve mönüden seçkin lezzetleri tadabileceğiniz sıcak ve ferah bir ortam sunuyor.

Alt kat ise çocuklarınızı rahatlıkla bırakabileceğiniz güvenli bir oyun odası, geniş tuvalet ve lavabolardan oluşan bir bölümü, yine sohbet köşeleri ve rahat yemek yiyebileceğiniz masalardan oluşan bölümlerden oluşmaktadır. Bir tarafta meyve, tatlı, çay ve kahve servislerinin hazırlandığı barista ve pastane bölümü, bir tarafta çikolata ve şekerlemelerin satıldığı ve hazırlandığı bölüm, bir tarafta ise hafta sonları açık büfe kahvaltının sunulduğu alan mevcut. Dışarısı şik bir şekilde kapatılmış nargile içebileceğiniz yarı açık alanlardan oluşuyor.

Dekorasyonu itina ile yapılmış, zengin içecek, yiyeceklere sahip geniş mönüsüyle hizmet veren Midaş Kumda Kahve yöresel lezzetlerin modern dokunuşlarla servis edildiği özgün lezzetleri de bünyesine katmış.

Dikkatli, nezaketli ve ehli şef ve personeliyle dikkat çeken mekan, müzikleriyle de doğum günlerine, davetlere, iftarlara, toplantılara, kutlamalara ev sahipliği yapacağa benziyor.

Geniş ön cephesi arabanızı rahatça park edebileceğiniz. Çocuklarınız rahat ve huzurlu bir ortamda oyun oynarken kahvenizi yudumlayıp yemek yiyebilir, dilerseniz karşısında bulunan Midyat’ın en büyük süpermarketi olan Midaş’tan da alışverişinizi yapabilirsiniz.

Bu haftaki Mardin seyahatimde 4 gün tüm görüşmelerimi ve toplantılarımı bu mekanda yaptım. Ben ve misafirlerim oldukça güzel zaman geçirdik. Sizde bir Midyat ziyaretinizde Midaş Kumda Kahve’ye uğrayın. Güzel sucuklu omletinden, saç kavurmasından tadın. Pazar günü zengin ve kaliteli açık büfesinde kahvaltınızı edin. Menengiç kahvenizi ya da özenle hazırlanmış kumda kahvenizi yudumlayın.

Başarılar ‘Midaş Kumda Kahve’, başarılar Metin Şahin

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat