Özdilek

Eğitim

2. Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi Kartepe'de Yapılacak

Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi ile Kocaeli Üniversitesi işbirliğinde düzenlenecek olan 2. Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri ile 1.Uluslararası/5.Ulusal Emek ve Toplum Kongreleri Kartepe'de gerçekleşecek.

20 Ekim 2018 Saat: 18:42
2. Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi Kartepede Yapılacak
2. Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi Kartepe'de Yapılacak

Kartepe İlçesi'nde yapılması planlanan kongre için şu duyuru metnine yer verilmiştir;

Değerli Bilim İnsanları,

Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi ile Kocaeli Üniversitesi işbirliğinde düzenlenecek olan 2. Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi (International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences- ICTEBS) ile 1.Uluslararası/5.Ulusal Emek ve Toplum Kongresi 01-04 Kasım2018 tarihlerinde KARTEPE/ KOCAELİ’nde gerçekleştirilecektir. 
Kongrelerde sunulan sözlü bildiri ve poster özetleri, kongre özet kitapçığında İngilizce olarak basılacak olup,  yazarlar tarafından talep edilmesi durumunda, gerekli bilimsel değerlendirmelere tabi tutulduktan sonra yayın şartlarını sağlayan araştırmalar, Nobel Bilim ve Araştırma Merkezi tarafından yayınlanan “International Journal of Tourism, Economic and Business Sciences- IJTEBS ve International Journal of Social and Economic Sciences- IJSES” dergilerinde makale olarak yayınlanabilecektir. Kongrelerimizde Türkçe ve İngilizce sunum yapılabilecektir. 
IJTEBS ve IJSES İngilizce ve Türkçe bildiri kabul etmekte olup, Haziran ve Aralık olarak yayınlanacaktır. Dergilerimiz DergiParkta yer almakta olup, yılsonunda ULAKBİM TR dizine başvurulması hedeflenmektedir. Kongreler dışında IJTEBS ve IJSES dergilerinin Haziran sayısı için de makalelerinizi dergipark üzerinden gönderebilirsiniz.
Kongre Ödül Komisyonu tarafından araştırmacıları teşvik etmek için en iyi bildiri ödülleri verilecektir. Kabul edilen tüm bildiriler en iyi bildiri ödülüne aday olarak değerlendirilecektir. En iyi bildiriler; araştırmanın kalitesi (yazım-sunum) ve özgünlük vb. kriterler dikkate alınarak değerlendirilecektir. En iyi bildiri ödülleri, ödül komitesinin değerlendirmesi sonucu ilk üçe giren çalışma sahiplerine verilecektir.
Kongrelerde çağrılı konuşmacı hocalarımız; Prof.Dr. Cihan ÇOBANOĞLU “How to Publish in Top Journals (SSCI) in Tourism?” Prof.Dr. Georg Christian Steckenbauer “Use of Natural Resources To Create Sustainable Health Tourism Destinations.” Prof.Dr. Yusuf ALPER “Sosyal Güvenlik” Doç.Dr. Emre Şahin DÖLARASLAN “Modelleme ve Yapısal Eşitlik Modellemesi” konularında konuşma yapacaklardır.
Kongrelerimiz siz değerli bilim insanlarının katkı, destek ve katılımları ile amacına ulaşabilecektir. Sizleri 01-04 Kasım 2018 tarihlerinde KARTEPE/ KOCAELİ’nde ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Prof.Dr. İrfan ARIKAN- FH Krems University / AUSTRIA 
Prof. Dr. Sami KARACAN- Kocaeli University/ TÜRKİYE
İlgili web adresleri:
2. Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi
http://www.ictebs.org/ 
1.Uluslararası/5.Ulusal Emek ve Toplum Kongresi
http://www.emekvetoplum.gen.tr/ 
International Journal of Tourism, Economic and Business Sciences-IJTEBS 
http://dergipark.gov.tr/ijtebs
International Journal of Social and Economic Sciences- IJSES
http://www.nobel.gen.tr/dergiyilisayisi.aspx?dergi_adi=IJSES

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat