Özdilek

Kültür/Sanat

2. Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri 18 Aralık'ta Verilecek

BHS Group Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Taşur ve Can Medya Grup Aysel Nazım’ın 2. kez organize ettiği Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Gecesi, 18 Aralık Salı akşamı 'Eresin Hotels Topkapı'’da sahiplerini buluyor.

25 Kasım 2018 Saat: 18:56
2. Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri 18 Aralıkta Verilecek
2. Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri 18 Aralık'ta Verilecek

Bu sene 2. kez gerçekleştirilecek olan 2.Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Gecesi, iki ülkenin siyasetçilerini, iş dünyasını, sanatçılarını ve basınını buluşturacak.

18 Aralık 2018 Salı akşamı ödüllerin sahiplerini bulacağı gece, Azerbaycan vatandaşları tarafından heyecanla takip edilmekte. İki kardeş ülkenin bir arada buluşacağı bu anlamlı geceyi Azerbaycan’nın en çok izlenen kanalı ATV ve MTV ekrana getirecek.

Geçtiğimiz sene Aralık ayında ilki düzenlenen Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Gecesi birçok ünlü isimler ile iki ülke’nin basınında büyük yankı uyandırmıştı. Bu önemli organizasyonun amacını bize BHS Group Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Taşur şöyle belirtti; '' öncelikle iki ülke arasında dostluğun ve kardeşliğin en büyük köprüsünün kurulduğu Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri Organizasyonu, Türk'lüğü ile ilelebet beslenecek olan iki ülkenin simgesi olacaktır. İki kardeş ülkenin enlerini bir arada toplayarak, birlik ve beraberliğini tüm Dünya’ya duyurmaktır. Müzik, televizyon, sanat, iş dünyasının ve basının en iyilerinin ödüllendirileceği geceye Azerbayca’nın ve Türkiye’ nin tanınmış simaları katılacak. 2.Türkiye & Azerbaycan Kardeşlik Ödülleri’nin sunuculuğunu Merve Akıncı & Shahriyar Abilov; Gece'nin Genel Koordinatörlügü'nü ise Evo Grup sahipleri Evren Yaşlak ve Evrim Yaşlak yapacaktır.

Geceye katılacak başlıca kesinleşen isimler şöyledir; ''Wilma Elles, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu, Behsat Gerçeker, Afrikalı Ali, Selin Ciğerci, Sinan Akçıl, Turgay Saka, ve bir çok tanınmış isimler olacak'' dedi.

Bende Uluslararası yayın yapan bir gazeteci, yazar olarak davet aldığım bu gecede olarak takip edeceğim. Şimdiden organizasyonu gerçekleştiren BHS Group Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Taşur ve Can Medya Grup Aysel Nazım'a başarılar dilerim. 

Haber: Veysel Kavrayan

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat