Özdilek

Çevre

171 Bin Yavru Sazan Balığı Göletlere Bırakıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı kırsal bölgelerde gıda ihtiyaçlarının karşılanması, ticari ve sportif amaçlı balıkçılığın desteklenmesi, su ürünleri kaynaklarının sürdürülebilir balıklandırılmaya devam ediliyor.

27 Ağustos 2021 Saat: 12:33
171 Bin Yavru Sazan Balığı Göletlere Bırakıldı
171 Bin Yavru Sazan Balığı Göletlere Bırakıldı

171 Bin Yavru Sazan Balığı Göletlere Bırakıldı

Tarım ve Orman Bakanılığı kırsal bölgelerde kaliteli, ucuz ve sağlıklı gıda ihtiyaçlarının karşılanması, ticari ve sportif amaçlı balıkçılığın desteklenmesi, su ürünleri kaynaklarının sürdürülebilir balıklandırılmaya devam ediliyor.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un öncülüğünde Vali Yardımcısı Ali Ada’nın başkanlığında Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ekiplerince ülkemizdeki balık stoklarının korunması, arttırılması ve sürdürülebilir balıkçılığın devamı için Edirne İpsala Su Ürünleri Üretim İstasyonu tarafından üretimi yapılan ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne tahsis edilen yavru sazan balıkları İlimiz sınırları içerisinde yer alan göletlere  bırakıldı.

 

“Su Kaynaklarının Balıklandırılması Projesi”  kapsamında; İzmit-Bayraktar Göleti’ne 10 bin, İzmit-Çağırgan Göleti’ne 20 bin ,İzmit- Davuldere Göleti’ne 15 bin, İzmit-Şahinler Göleti’ne 5 bin, İzmit-Ketenciler Göleti’ne 20 bin, İzmit- Çayırköy Göleti’ne 5 bin, Kandıra-Arıklar Göleti’ne 30 bin, Kandıra-Ütük Göleti’ne 18 bin, Kandıra-Safalı Göleti’ne 16 bin, Gebze-Denizli Göleti’ne 15 bin, Körfez-Sevindikli Göleti’ne 10 bin, Körfez-Sipahiler Göleti’ne 7 bin olmak üzere toplam 171 bin adet yavru sazan balığı göletlerimizle buluşmuştur.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat