Özdilek

Sağlık

14. Bölge UMKE Eğitimi ve Tatbikatı Kocaeli’ de

26-28 Eylül tarihleri arasında 76 gönüllünün katılımıyla 14. Bölge UMKE eğitim ve tatbikatı Kocaeli’de düzenlendi.

1 Ekim 2018 Saat: 22:47
14. Bölge UMKE Eğitimi ve Tatbikatı Kocaeli’ de
14. Bölge UMKE Eğitimi ve Tatbikatı Kocaeli’ de

27 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirilen ana tatbikata Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü ve Düzce İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İbrahim Özcan katılım sağladı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığına bağlı Afet Birimi Hizmetleri koordinatörlüğüyle yapılan eğitimde, UMKE Sorumlusu Ercan Kalabaş, Adem Kurtoğlu, Bahattin Koçyiğit, Dr. Aysun Akalın, Gülistan Dağ, İlkay özgün, İsmihan Alparslan, Murat Göksoy, Neziha Mert, Yasemin Gözkonan Kahveci ve Düzce il Sağlık Müdürlüğü UMKE Sorumlusu Murat Yıldız eğitmen olarak görev aldı.

Tatbikat sonrasında konuşan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Şu anda çok güzel bir yerde bir aradayız. Hem sağlıkçı olmak hem de arama kurtarma faaliyetlerine katılmak ve bu konuda  kendini geliştirmeye çalışmak ciddi bir özveri gerektiren bir durum. Bugün tatbikatı yerinde incelemek için sizleri ziyarete geldik. Gerçekleştirilen tatbikatları gözlemlerken çok heyecan duyduk. Ülkemiz adına ve sağlıkçı olarak çok mutluluk verici bir olay ve sizlerle gurur duyuyoruz. UMKE hem arama kurtarma hem de medikal olarak müdahale eden ve bu işi gönüllü olarak gerçekleştiren, dünyada örneği olmayan bir ekip. Bu yüzden gece gündüz demeden gerçekleştirdiğiniz özverili çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat