Özdilek
Mecit Ünal
Mecit Ünal

100 bin Hürriyet’iz attığınız çamurun izi kalmayacak

Yerel seçimlere 4 gün var…

29 Mart 2019 Saat: 13:19

100 bin Hürriyet’iz attığınız çamurun izi kalmayacak

Yerel seçimlere 4 gün var…

Birilerinin uykusu kaçmış… Kalkmış kalemi eline almış ve kendi geçmişini unutarak rakibini alt edebilmek için başlamış karalamaya. Tabi bir tek amacı var “çamuru atayım azda olsa izi kalır…

İzmit güne korsan bir saldırıyla uyandı. Gece operasyonu yapılmış. Halka uzattığınız el geri çevrilince çıkar yolunuz iftiralarla karalamak olur. Bu yol çok ucuz, adi, şerefsiz, alçakça bir yol değilmidir? Bu yolu seçenler alçak, namussuz,şerefsizliği acaba kendilerine ne kadar uygun görüyorlar? Yarın biz bunlarla aynı sokakları, aynı çarşıyı ve aynı yürüyüş yolunu paylaşacağız. İşte o zaman yüzümüze bakarak bu yaptıklarından hiç mi utanmayacaklar?..

Biz gazeteciler dönem itibariyle hemen hemen hergün siyasilerle beraberiz. Bu güne kadar sohbet ettiğimiz tüm siyasilere, siyasetende olsa tepede yürütülen sert söylemli siyaseti ilimizde yaşatmadıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ettik.

Ama bu bize yakışan siyasal iklimi dün gece bozmayı başardılar. Gece yarısı operasyonu yapanlar “Hatırla” isimli ve kendilerini “bir gurup vatansever” olarak ifade eden sahtekarlardır. CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakının İzmit Belediyesi başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e pis, çirkin ve adice ve sadece çamur atma amaçlı karalama kampanyası başlattılar.

Bu çirkin saldırıyı kimlerin planladığını, nerede hazırlandığını ve nerede baskıya alındığını tahmin etmek o kadar da zor değil.

FETÖ misali kendilerine yurttaşlarımızın ortak değerlerinden isim koyanlar korsan gazetelerine birde utanmadan “hatırla” ismini vermişler!..

Tamam o zaman hay hay…

Hatırlayalım…

Habur çöl mahkemeleri…PKK ile Oslo’da doğrudan görüşmeler…FETÖ ile yıllarca koyun koyuna birlikte yağmurda ıslanma…Megri megri PKK kutlaması… Salim Müslüm’ü kırmızı halıyla karşılamalar… İmralı adasının yolunu komşu kapısı edinme, hergün ziyaretler… PKK elebaşına düzülen övgüler…

Dolmabahçe mutabakatı...

Öcalan’ın Nevruz mesajının okutulması…793 şehit verdiğimiz PKK çukurlarınınkazılmasına göz yumma talimatı…Kandile gönderilen elçiler… Astana mutabakatında YPG’ye terörist örgüt diyememe…Mavi Marmara cinayeti…

FETÖ darbecilerinin komuta kademesinde yolunu açan yasa çıkarılması… 17-25 Aralıktan sonra FETÖ’ye gönderilen arabulucular…FETÖ’nün okullarına 17-25 Aralıktan sonra aktarılan paralar… Maaşların BANKASYA’dan ödenmesi talimatı… 29 Ekimde Peşmergelerin sınırlarımız içinden Kuzey Suriye’ye geçirilmesi…IŞID’la Süleyman Şah Türbesi pazarlığı…

Daha sayayım mı? Yok saymayacağım…

Sadece çözüm süreci içinde benim ağzıma alıp da söyleyemeyeceğim, ancak MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sarf ettiği sözler… hatırlamadınız mı? 

Hiç kusura bakmayın… bu ilde gazetecilik yapanların da var olduğunu unutmuşsunuz. Yada, biz her alanda iktidarız, kimse bizim yaptıklarımızı eleştiremez, karşı çıkamaz ve aleyhte yazamaz diye mi düşündünüz? Yanılıyorsunuz... Biz sizin üçkuruşluk reklamlarınızla satın alacağınız asalak yamyamlar değiliz. Sizde bizi iyi tanıyın. Biz halkı doğru bilgilendirme adına gazetecilik yaparız. Kimseye çamur atmayız. Kimseyi tehdit etmeyiz. Kimseye kapımda bekleyen köpekler demeyiz.

Artık bugünden sonra aynı kentin birlikte yaşayanları olarak hileyle, zorbalıkla, cambazlıkla, kabakuvvetle, sahtekarlıkla yeniden 13-0 yapsanız ne olur, yapmasanız ne olur!.. Siz bu çirkin saldırıyla kardeşliğimizi ve dostluğumuzu lekelediğinizin farkında mısınız?

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Teşekkürler Atasoy Bilgin…3 Nisan 2024 Saat: 12:29
31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimiyle bir yerel seçimi daha geride bıraktık.
Eski Bayramları Özlemek2 Mayıs 2022 Saat: 10:57
Bir aylık ramazan Ayı’nın, başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu Ramazan-ı Şerif olan bir Ramazan Bayramı’na ulaşmış bulunmaktayız.
İGF’nin Önemi!..12 Temmuz 2021 Saat: 10:25
İGF, İnternet Gazeteleri Derneği olarak bizim de içinde yer aldığımız İnternet Gazetecileri Federasyonu.
Yerel Gazetecilik8 Temmuz 2021 Saat: 14:19
Ülkemizde yerel gazetecilik genelde; -Baba mesleğini yaşatma isteği, -Meslek tutkusu,
Lider Olabilmek…19 Haziran 2021 Saat: 23:06
Başlığa bakınca elbette aklımıza “LİDER” olarak ulu önderimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk geliyor.
Tüm Yazıları
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat